HTML

Új református gyülekezeti ház építése Gyúrón

2011. szeptember 20-án elkezdjük álmaink megvalósítását, az új református gyülekezeti ház építését Gyúrón!

Friss topikok

  • gyuroi.ref: 11-én, kedden folytatjuk 9 órától. (2011.10.10. 19:46) Ki van ásva az alap
  • wtamas: Remélem hasonlóan sikeres lesz a közös építkezés, mint a tordasi óvodánál. Igyekszünk részt vállal... (2011.10.06. 09:52) Felhívás önkéntes munkára
  • gyuroi.ref: Tamás! Úgy látom, hogy eddig egész jól sikerült a blog. Üdv! Feri (2011.09.12. 13:57) Elkezdődött!

Címkék

Elkészült az alap és a lábazat

2011.10.19. 20:03 Teszár Tamás

 

A tizenkettedik napon kibújtunk a földből: elkészült az alapozás és a lábazat. 16-19 fokban, gyönyörű napsütésben dolgoztunk egész nap, hogy délután háromra legyen hova pumpálni a betont. Köszönöm minden résztvevőnek a mai napot. És nem csak azért, mert elkészültünk, hanem mert soha ilyen jó hangulatban, lendületesen, szakszerűen dolgozó csapatban nem dolgozhattam korábban. Igazán felemelő volt, mindenki sajnálhatja, aki ebből kimaradt. Persze soha sem késő bekapcsolódni a munkába, és mindig lesz mit csinálni, amíg el nem készül az épület. Holnaptól például lapátolni és talicskázni lehet az aklapból kiásott földet, és van még lehetőség bontott tégla pucolásra is, bár erről könnyen le lehet csúszni, mivel ezt  a "sportot" ügyes asszonyok űzik előszeretettel, nap mint nap.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulekezzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr323315840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása